Hizmet ve Kullanım Sözleşmesi Feronto Türkiye’nin Dijital Teknoloji Firması

Hizmet ve Kullanım Sözleşmesi Feronto Türkiye’nin Dijital Teknoloji Firması

Ödenmemiş faturadan dolayı erişimi kısıtlanan abonelerimizin takip eden ay faturalarına vergiler dahil 35,58 TL Hizmet Kısıtlama Bedeli yansıtılır. ADSL İLK YARDIM videoları ile desteğe ihtiyaç duyduğunuz konularda yaşadığınız sorunu ekran görüntüleri, animasyonlar ve sesli anlatım eşliğinde nasıl çözeceğinizi adım adım izleyerek sorununuzu kendiniz giderebilirsiniz. ADSL İLK YARDIM TTNET müşterileri için hazırlanmış tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Uygulamaya giriş yapabilmeniz için üye kaydı yapmanız gerekmektedir. Eğer ‘Türk Telekom Tek Şifre’ hesabınız varsa, bu hesabı kullanarak da giriş yapabilirsiniz. Yer ve mekan değişikliklerinde duraklamalar ya da bağlantıda kopmalar olabilir. İnternet bağlantınız olduğundan emin olduktan sonra tekrar şarkı dinlemeye başlayabilirsiniz. Uygulama çok yakında birden fazla platformda çalışabilir olacak. Bu bilgiler, ilgili mevzuat hükümlerinin öngördüğü süre ile sınırlı olarak saklanacak. Katılımlar konusunda uzman jüri tarafından değerlendirilecek olup; değerlendirme sonunda kazanan 1 kişi Samsung Galaxy S20 FE Cloud Navy (kart ve hat hariçtir), 2 kişi Samsung Galaxy Buds Pro Kulaklık kazanacaktır. Aktivasyon işlemi 24 saat içerisinde tamamlamamanız durumunda, Kullanıcı Adı değiştirme işleminiz geçersiz kılınacaktır.

Bu nedenle, Türk Telekom faturasına 12 ay boyunca 22 TL ya da 24 ay boyunca 11 TL yansıtılacak şekilde bağlantı ücreti alınmaktadır. Böylece şebeke kaynaklarından tüm kullanıcıların aynı kalitede hizmet alabilmesini amaçlanmaktadır. Bulunan ay içinde AKN’nin aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Kullanıcı adınızı değiştirmek için ise bağlı olduğunuz Türk Telekom Ofisi’ne müracaat edebilirsiniz. Kullanıcı adı değişikliği için ADSL müşterisi tarafından şahsen veya vekaletle başvuru yapılması gerekmektedir. Değiştirme işlemi ücretli olup bir sonraki dönem Türk Telekom faturasına yansıtılır. Hat dondurma hizmetinde 180 günü aşmayacak şekilde 2 parça halinde faydalanılabilir. Yapılacak olan Hat Dondurma işlemi için toplamda 300 TL (tüm vergiler dahil) faturanıza 6 ay boyunca aylık 50 TL olarak yansıtılacaktır. Piyasada kablolu ve kablosuz olmak üzere iki farklı çeşitte ADSL modem bulunmaktadır. Kablolu veya kablosuz bir ADSL modem ile hem dizüstü hem de masaüstü kişisel bilgisayarınızı kullanarak İnternet’e bağlanabilirsiniz. İnternet aboneliğinin devir işlemi herhangi bir Türk Telekom Müdürlüğü’nden veya ​​Bayisi’nden yapılabilir. ADSL devir işlemi için ön şart; sabit telefon numarasının da internet aboneliğini devir almak isteyen kişiye devredilmiş olmasıdır.

14.3 Yazılım Ürünlerinde Lisans Devir/Transfer;Müşteri, sahip olduğu yazılım lisansını hiçbir koşulda bir başkasına devir/transfer edemez, bir başkasına satamaz. 7.2 MÜŞTERİ, Feronto’nun hizmetlerinin kullanılmasından doğacak her tür hak talebine karşı, Feronto’nun gördüğü tüm zarar ve ziyanı tazmin edeceğini kabul, taahhüt ve beyan eder. 5.12 Üçüncü bir kişinin iznini almadan onun şebekesine ya da sistemine bağlanan her hesap askıya alınabilir. Müşterinin doğrudan kontrolü altında olmayan şebekelere ve sistemlere erişim için söz konusu üçüncü kişiden o yönde yazılı muvafakat alınması zorunludur. Feronto dilerse üçüncü kişiye ait şebekeye ya da sisteme yönelik erişimin izin dahilinde olduğunun kanıtlanması yönünde belge talep edebilir ve bu tür belgelerin sunulmasını zorunlu tutabilir. 5.8 Yukarıdaki maddelerde belirtilmemesine rağmen, yürürlükteki yasalara aykırı ve suç teşkil eden her türlü aktivitenin yapılması kesinlikle yasaktır. Aksi halde MÜŞTERİ, aldığı hizmetin sorgusuz sualsiz iptal edileceği ve hiçbir şekilde para iadesi vb. 4.1 Müşteri, doğru, eksiksiz ve güncel kayıt bilgilerini vermek zorundadır. Aksi halde bu sözleşme ihlal edilmiş sayılacak ve kullanıcı bilgilendirilmeksizin müşteri hesabı sonlandırılacaktır. Satın alma işleminiz bizim değil, üçüncü taraf bir satıcı aracılığıyla yapıldıysa cayma seçenekleriniz hakkında bilgi almak için doğrudan söz konusu üçüncü tarafla iletişime geçmenizi öneririz.

Bu servis bilgilendirmelerinde kullanılacak cep telefonu ve e-mail bilgilerinizi aşağıdaki kanallardan güncelleyebilirsiniz. Güncel fatura tutarı hesaplamanızda ilgili hizmete ilişkin olarak toplam faturanız üzerinden yapılan indirimler, gecikme bedeli, geçmiş dönem ödenmemiş faturaların taksit tutarları ve tahsilatına aracılık edilen hizmetler hariçtir. Son 40 dakikalık kullanımlarınız hesaplamaya dahil olmayabilir. 9.4 Lisanslı yazılım ilgili indirme platformundan indirilir ve indirme platformunun, sistem platformunun ve terminal üretiminin lisanslı yazılımın kullanım şekline ve kısıtlamalara ilişkin şartlarına uymanız gerekir. Yukarıda belirtilen üçüncü taraf işbu Sözleşmeyi ihlal ettiğinizi onaylarsa ve Arzum ile tedarikçisinin tazmin edilmesi gerekirse Arzum üçüncü tarafın talebi üzerine kullanım lisansınızı feshedebilir. 3) Üçüncü taraf bir kullanım standardını ihlal etmenizden dolayı bir zarara maruz kalırsa yasal sorumluluğu tek başınıza üstlenir, Arzum’un bundan zarar görmesini engeller ve Arzum’un bundan kaynaklanan zararlarını veya ek giderlerini tazmin edersiniz. Aksi takdirde Arzum tazminat talep etme hakkına sahiptir. 4.2 Ürün üçüncü taraflara ait belirli bilgi ve hizmetleri içerir. Arzum ve tedarikçileri üçüncü tarafların bilgi ve hizmetlerini kontrol etmez veya bu yönde herhangi bir sorumluluk üstlenmez. 3.4 Lisanslı yazılımın sadece ticari olmayan amaçlarla kullanılabileceğini ve lisanslı yazılımın kurulması, uygulanması ve çalıştırılmasının yasak olduğunu kabul edersiniz. Bu tür bir ticari faaliyetin gerekli olması halinde Arzum’dan önceden yazılı izin ve onay alınır.

Bahsi geçen teknik iletişim dosyaları, ana bellekte saklanmak üzere bir internet sitesinin kullanıcının tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Teknik iletişim dosyası bir internet Bahsegel güncel giriş hakkında durum ve tercihleri saklayarak İnternet’in kullanımını kolaylaştırır. Teknik iletişim dosyası, “Portal”ı kaç kişinin kullandığını, bir kişinin “Portal”ı hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiğini ve ne kadar kaldıkları hakkında istatistiksel bilgileri elde etmeye ve kullanıcılar için özel tasarlanmış kullanıcı sayfalarından dinamik olarak reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olur. Teknik iletişim dosyası, ana bellekte veya e-postanızdan veri veya başkaca herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmamıştır. Tarayıcıların pek çoğu başta teknik iletişim dosyasını kabul eder biçimde tasarlanmıştır ancak kullanıcılar dilerse teknik iletişim dosyasının gelmemesi veya teknik iletişim dosyasının gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde ayarları değiştirebilirler. Bu bağlamda, ALICI üyeler, Şirket’in hiçbir yasal sorumluluğunun olmadığını kabul, beyan ve taahhüt ederler. Lütfen Kullanıcı Katkıları ve bağımsız yüklenici katkıcılarımızın içeriği dahil olmak üzere Site içeriğine güvenmeyin.

Battle.net® veya Battle.net® Mağazası aracılığıyla bir satın alma işlemi yaptıysanız bu tür satın alma işlemleri Satış Koşullarımıza tabidir ve bu koşulları dikkatlice incelemeniz gerekir. Bu Sözleşme ile Satış Koşulları arasında herhangi bir ihtilaf olması durumunda, Satış Koşulları öncelikli olacaktır. Teknolojik hediyeler ilgili firmanın garanti kapsamındadır. Oto.net, teknolojik ürünlerde oluşabilecek herhangi bir arızada sorumlu değildir. Ayrıca aynı gün yapılan ihalede 29.999’uncu ve 30.001’inci aracı satın alan üyemiz Zuhur Otomotiv’e 1.000 TL ve 1.001 TL değerinde Otopuan, Oto.net’ten hediye edildi.

  • Şirket’in, üyelere ait tüm içerikleri başka sitelerde veya ticari amaçla faaliyet gösteren başka yerlerde kullanmak için, 3.
  • Bu süreçte askıda kalan satış işlemleri için üyeler tazminat talebinde bulunamaz.

Aylık kotanın kullanılan kısmı, www.Türk Telekom.com.tr’de “Kota Sorgulama” alanından, kullanıcı ismi ve şifre ile giriş yapılarak takip edilebilmektedir. ADSL, İnternet kullanıcılarına sürekli bağlantı olanağı sağlar. Ultranet paketleri ADSL ve VDSL teknolojisini kullanan 16 Mbps’e kadar hızlı ve kesintisiz internet sunan internet erişim paketleridir. İnternet güvenlik profilinizi görüntülemek, değiştirmek, 6 ay içerisinde yapmış olduğunuz profil değişikliklerini görüntülemek için TTNET Online İşlem Merkezi’ne girmeniz yeterlidir. Pedagoji, sosyoloji ve psikoloji alanlarında uzman akademisyenlerin bulunduğu bir komisyon tarafından belirlenen kriterlere uygun kategorilerdeki sitelere erişilebilir. Güvenli İnternet Hizmeti, sizi internetteki muhtemel zararlı içeriklerden koruyan ücretsiz ve kullanımı kolay bir sistemdir. Güvenli İnternet Hizmeti’nden faydalanmak, profil seçim ve değişikliği yapmak için Türk Telekom Online İşlem Merkezi, Türk Telekom Çağrı Merkezi, Türk Telekom Ofis ve Bayi kanallarını kullanabilirsiniz. BTK bünyesinde Pedagoji, sosyoloji ve psikoloji alanlarında uzman akademisyenlerin bulunduğu bir komisyon tarafından belirlenen kriterlere uygun kategorilerdeki sitelere erişilebilir. Hat Dondurma işleminin ücreti 300 TL (tüm vergiler dahil) olup, Hat Dondurma talebinde bulunan abonelerin faturalarına 6 ay taksitle ayda 50 TL olarak yansıtılmaktadır. KOTAIPTAL boşluk hizmet numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan servisin iptalini sağlayabilirsiniz. Aylık sabit ücretler, ilgili fatura döneminde düzenli olarak faturanıza yansıyacak ürün, hizmet veya servis ücretlerinin toplamıdır. FUSIPTAL boşluk fatura hesap numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan iptal başvurusunda bulunabilirsiniz.

Siteye gönderdiğiniz herhangi bir Kullanıcı Katkısı, gizli ve mülkiyet dışı olarak kabul edilecektir. Sitede herhangi bir Kullanıcı Katkısı sağlayarak, bize ve bağlı şirketlerimize ve hizmet sağlayıcılarımıza ve onların ve ilgili lisans sahiplerimizin, haleflerimizin her birine kullanma, çoğaltma, değiştirme, gerçekleştirme, görüntüleme, dağıtma ve başka bir şekilde üçüncü kişilere ifşa etme hakkı veriyorsunuz. Taraflar herhangi bir amaç için bu tür herhangi bir materyal. Kişisel bilgileri (örneğin kullanıcı adı, e-posta adresi) bir forum, sohbet odası veya diğer herhangi bir kullanıcı veya üye tarafından oluşturulan sayfalar gibi Sitede gönüllü olarak ifşa ederseniz, bu bilgiler arama motorlarında görüntülenebilir, toplanabilir ve kullanılabilir. Başkaları tarafından ve diğer taraflardan istenmeyen temaslara neden olabilir. Sitemizde herhangi bir kişisel veya diğer hassas bilgi yayınlamamanızı tavsiye ederiz. İşlemlerin sorunsuz ve zamanında tamamlanabilmesi için sizinle irtibata geçmemiz gerekebilir, bu nedenle dilekçede yer alan iletişim bilgilerinizin (cep telefonu/sabit telefon numarası) güncel olması gerekmektedir. ADSL modemler,eğer kullanıcı tarafından farklı bir ayar yapılmadıysa, bant genişliğini modeme bağlı ve internette gezinen tüm bilgisayarlara eşit şekilde dağıtmak üzere ayarlanmıştır. Eğer evde birden çok bilgisayar aynı anda interneti kullanıyorsa, bağlantı hızı, bu bilgisayarların sayısına bağlı olarak değişecektir. Borcundan dolayı kapalı olan bir internet hattı için dondurma işlemi yapılamaz. Faturalar ödendikten ve hattın açılması sağlandıktan sonra hat dondurma işleminden faydalanılır. 9.2 Yazılım kullanımınız Arzum’un ilgili şirketleri tarafından sağlanan destek hizmetlerine dayanmaktadır.

Bu hizmet sadece kullanım miktarınızı bilgilendirme amaçlı sunulan bir servistir. Limitli ya da limitsiz tüm iş yeri internet hat sahibi müşterilerimiz için tasarladığımız Kota Sorgulama uygulamamıza buradan ulaşabilirsiniz. Limitsiz internet paketi kullanıyorsanız internet kullanım oranınızı eğer limitli paket kullanıcısı iseniz bu ay kaç GB kullanım hakkınız kaldığını görüntüleyebilirsiniz. Fatura ödeme, kota sorgulama, tarife işlemleri gibi TTNET ile ilgili tüm işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz Online İşlem Merkezi’ne giriş yapmak için TekŞifre oluşturmanız gerekmektedir. TekŞifre’niz ile giriş yapacağınız Online İşlem Merkezi’nde internetin konforlu ortamından ayrılmadan hızlı ve güvenli şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.TekŞifre, tüm uygulamalarımızı kullanmanızı sağlayan size özel şifredir. Üzerinden üye kaydı oluşturup, kendi hesabınızla oluşturduğunuz playlist’leri, mobilden aynı kullanıcı adı ve şifre ile girerek dinleyebilirsiniz. Bununla beraber, mobilden oluşturduğunuz playlistleri de web’den görüntüleyip, dinleyebilirsiniz. Dilerseniz, Türk Telekom’de kayıtlı cep telefonu hattınız üzerinden SMS göndererek de TekŞifre Kullanıcı Adı ve Şifrenizi yeniden talep edebilirsiniz.

D) Spor müsabakalarına dayalı sabit ihtimalli veya müşterek bahis veya şans oyunlarını oynayanlar mahallin en büyük mülki idare amiri tarafından beş bin liradan yirmi bin liraya kadar idari para cezası ile cezalandırılır. Ç) Kişileri reklam vermek ve sair surette spor müsabakalarına dayalı sabit ihtimalli veya müşterek Bahsegel Bahsegel ya da şans oyunlarını oynamaya teşvik edenler, bir yıldan üç yıla kadar hapis ve üç bin güne kadar adli para cezasıyla cezalandırılır. Spor müsabakalarına dayalı sabit ihtimalli ve müşterek bahis veya şans oyunlarını sanal ortamda internette oynatmak veya oynamak Türk Ceza Kanunu’nda değil 7258 Sayılı Futbol Ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis Ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’da[5] düzenlenmiştir. “Kumar oynatan” belli bir pay karşılığında, uygun bir yer temin ederek, ortaya para veya mal konularak bir talih oyunu oynayan gerçek kişilere kumar oynanmasını sağlayan gerçek veya tüzel kişilerdir. Mücbir sebepler durumunda, Borçlar Kanunu kapsamında meydana gelen durumlarda, Uzaktan eğitim çalışma alanının mücbir hallerde etkisi göz önüne alınarak site tarafından karar verilecek olup aksi mücbir hal olarak gösterilen sebepler ile iade talebi durumunda 7.6 madde hükümleri uygulanacaktır. Üyelerin, hizmet alım süreci devam ederken bilgileri kayıtlı 3 cihazı değiştirme haklarına sahiptir. Bu değişiklik şirket iletişim merkezinden gerçekleştirilecek ve ek ücret alınmadan hizmet tamamlanacaktır. 14.7 Ödemelerin kredi kartı veya benzeri bir ödeme kartı ile yapılması halinde tüketici, kartın kendi rızası dışında ve hukuka aykırı biçimde kullanıldığı gerekçesiyle ödeme işleminin iptal edilmesini talep edebilir. Bu halde, kartı çıkaran kuruluş itirazın kendisine bildirilmesinden itibaren 10 gün içinde ödeme tutarını tüketiciye iade eder. 14.5 Aşağıda belirtilen ürün/hizmetler ile ilgili firmamızdan kaynaklı herhangi bir sorun veya mağduriyet olmaması koşulu ile müşterinin cayma, iptal, değiştirme ve ücret iadesi isteme hakkı yoktur. Bu sürede Taraflar’ın işbu Sözleşme’den doğan hak ve yükümlülükleri askıya alınır. 5.14 MÜŞTERİ, Hesabı veya şifresi kullanılarak hesabı altından yapılan veya site ile bağlantılı veya kendisine ait görüntülenen, bağlantılı, sunucu üzerinde saklanan veya yayınlanan herhangi bir web site içeriğine ait tüm eylemlerden, ihmallerden ve yapılan harcamalardan sorumlu olduğunu kabul etmektedir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *